Haberler

Kalem Takdim Töreni

Kalem Takdim Töreni

Başakşehir kampüsümüzde, 5. sınıf öğrencilerimizin ortaokula geçişini Kalem Takdim Töreni ile kutladık. Öğrencilerimizin ortaokul sürecinde bilinç kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz törenin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdik.

5 Eylül’de tanışma etkinliği ile başlayan oryantasyon programımız, “önce usul, sonra vusul” anlayışıyla şekillenen seminerler, sınıf içi etkinlikler, adap ve nezaket sunumları ile devam etti. Öğrencilerimiz, hak ve sorumluluklarını öğrenirken, yeni eğitim hayatlarına sağlam bir başlangıç yaptı. 20 Eylül’de düzenlenen Kalem Takdim Töreni ile oryantasyon süreci başarıyla tamamlandı.

Okulumuzun eğitim felsefesini ve geleneklerini yansıtan bu törende, pek çok simgesel unsur yer aldı. Alak Suresi’nin okunmasıyla başlayan tören, öğrencilere takdim edilen kalem, talebe andı ve öğrencilerimizin taşıdığı bayraklar, Kur’an-ı Kerim, dünya küresi gibi unsurlarla anlam kazandı. Bu değerler, öğrencilerimize aidiyet ve bilinç kazandırmanın yanı sıra, okulumuzun köklü ritüelleri arasındaki yerini pekiştirdi.

Tüm öğrencilerimize, eğitim-öğretim hayatlarındaki bu yeni başlangıcın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Fotoğraf Galerisi

PAYLAŞIN
Başakşehir Kampüsü | 20 Eylül 2024
© Yenidoğu Okulları. Tüm hakları saklıdır. Aydınlatma Metni
KAPAT

Ön Kayıt Formu
Yenidoğu Okulları Ön Kayıt Sayfası